Säännöt

Pohjolan Matkan suuriin matka-arpajaisiin voi arvan saanut osallistua aktivoimalla saamansa matka-arvan Pohjolan Matkan nettisivuilla arvassa olevan ohjeen mukaan. Arvat ovat käytössä vain vuonna 2019. Kukin aktivoitu arpa osallistuu sekä kesäkuun 2019 että joulukuun 2019 arvontaan. Yksi arpa voi voittaa kerran. Arpoja on painettu 6000 kappaletta. Pohjolan Matka maksaa arpajaisvoitosta arpajaisveron. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Tietosuoja

Arvontaan osallistuvien yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin kilpailuun osallistumiseen. Jos olet antanut suostumuksesi rastittamalla uutiskirjeen ja kiinnostuksen yhteydenotolle, olemme sinuun yhteydessä.

Tarkempi tietosuojaseloste on luettavissa täältä: https://www.pohjolanmatka.fi/fi/yritys/tietosuojaselosteet

Palkinnot

Pääpalkinnon voittanut voi valita seuraavista:
• 500 euron Pohjolan Matkan matkalahjakortti
• 500 euron Pohjolan Matkan tilausajolahjakortti*

(*lahjakortti sisältää max. 200 km pituisen ja max. 10 tunnin kestoisen tilausajon, jonka voi tilata haluamakseen päiväksi maanantai-lauantai -välillä. Tilausajon lähtö-/paluupaikka on Helsinki tai joku muu Pohjolan Matkan varikkopaikkakunta; katso vaihtoehdot nettisivuiltamme www.pohjolanmatka.fi/yritys/yhteystiedot).

Lisäksi arvotaan 10 Pohjolan Matkan tavarapalkintoa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti arvonnan jälkeen. Yksi arpa voi voittaa yhden palkinnon.